Menu

Regiomagazine Topic plaatst actueel nieuws over Pouwerhuis

Middels onderstaande link is het artikel te lezen dat Regiomagazine Topic Berg en Dal heeft geplaatst over de aanvullende dienstverlening SENIOR SUPPORT

 

https://www.topic-magazine.nl/artikelen/topic-berg-dal/lisette-kiest-voor-een-aanvullende-dienstverlening

https://www.topic-magazine.nl/artikelen/topic-berg-dal

 

 

Volledige tekst van het artikel:

Lisette Pouwer kiest voor een aanvullende dienstverlening

Lisette Pouwer van Pouwerhuis is al zo’n 23 jaar een gediplomeerd makelaar. In de beginjaren van haar eigen kantoor (2012) richtte Lisette zich met name op verhuur; de woningmarkt (verkoop) bevond zich die jaren in een crisis waardoor veel te koop staande woningen leeg stonden. Daarna volgden al snel ook de traditionele verkoop en aankoop. Naast deze activiteiten heeft Lisette er onlangs een nieuwe specifieke dienstverlening aan toegevoegd ‘senior-support’.

Lisette haar dienstverlening kenmerkt zich door krachtig en actief handelen, in combinatie met zorgvuldigheid en professionaliteit. Daarnaast geeft ze aan dat haar enthousiasme en de heldere open manier van communiceren steeds weer als bijzonder worden gewaardeerd. Opdrachtgevers laten dit veelal gedurende het traject blijken of schrijven nadien spontaan een mooie review.

“Ik heb in al die jaren veel mensen leren kennen en ook goed geluisterd welke vragen er uit de markt kwamen. Daarnaast heb ik gekeken naar mijn eigen ontwikkeling en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de laatste jaren veel voldoening haal uit de trajecten met de opdrachtgever(s) op respectabele leeftijd. Dit is ontstaan vanuit mijn behoefte meer maatschappelijk te willen betekenen, te ontzorgen, betrokken mee te denken en de tijd te nemen voor gesprekken en afspraken in plaats van te rennen en sjezen.”

“Ik kwam bij dames en heren aan tafel die tot de conclusie waren gekomen dat hun woning (voor hen alleen) te groot was of dat het onderhoud hen te veel werd. Ik heb met hen meegedacht en uitleg gegeven over wat er komt kijken bij een verhuizing en verkoop. De een heeft zich op een huurwoning nabij een zorginstelling gericht, de ander op een zelfstandig koopappartement en weer een ander op een huurwoning via de woningstichting. Steeds bleek dat het erg prettig werd gevonden om de beslissing tijdig te nemen voordat er vanwege verslechtering van gezondheid of mobiliteit weinig keuzes over waren. Of dat dan anders  alles in een heel korte tijd geregeld zou moeten gaan worden. Mijn zorgvuldige en geduldige begeleiding heb ik geheel afgestemd op het tempo en de wensen van de senior. En ondanks dat het een ingrijpende verandering is, bracht de nieuwe situatie hen rust. Niet alleen mijn opdrachtgevers kijken dan terug op een goede beslissing en fijn traject, mij geeft het ongelooflijk veel voldoening en nieuwe energie!”

Ook verhuisplannen, Lisette helpt u graag!

Tel: 06-10 21 29 59 / mail: lisette@pouwerhuis.nl
www.pouwerhuis.nl

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *