Menu

Over POUWERHUIS

Lisette Pouwer

gediplomeerd makelaar taxateur
verhuurmakelaar

Van harte welkom bij POUWERHUIS!
Kies voor bijna 25 jaar ervaring in de makelaardij; verkoop of koop met POUWER!
Succesvol door expertise, toewijding en een scherp oog voor detail. 

Laat POUWERHUIS uw huidige huis verkopen en/of uw nieuwe huis aankopen met oprechte passie voor het vak. De dienstverlening kenmerkt zich door krachtig en actief handelen, in combinatie met zorgvuldigheid en professionaliteit. Mijn enthousiasme en de heldere open manier van communiceren blijken steeds weer bijzonder. Lees de diverse spontane reviews op deze website of www.funda.nl 

De opdrachten rond ik keer op keer succesvol af na een prettig traject waarin ik mij persoonlijk betrokken voel. Samen met mijn opdrachtgever(s) ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. We nemen de tijd voor iedere stap als onderdeel van het verkoop-/aankoop-/verhuurproces. Dit tezamen met de goede collegiale contacten, een groot netwerk en een prettige samenwerking met o.a. financieel adviseurs, taxateurs, banken en particulier beleggers, maken mijn werkplezier compleet.

Ook voor verhuur van uw woning of appartement bent u bij POUWERHUIS aan het juiste adres. In de beginjaren was het kantoor (onder de naam WOON GEWOON) specifiek gericht op tijdelijke verhuur; de woningmarkt bevond zich die jaren in een crisis. Woningen stonden leeg, wachtend op een koper. Zowel in opdracht van woningeigenaren als van collega makelaars werd opdracht verstrekt aan POUWERHUIS. Met toepassing van de Leegstandswet werden woonruimten verhuurd. In een korte tijd werd een naam opgebouwd als specialist in de verhuur. Sinds een aantal jaren heeft deze dienstverlening het keurmerk Verhuur Veilig gekregen. 

Tijdens een persoonlijke kennismaking informeer ik u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van verkoop, over de begeleiding bij het kopen van een huis of over verhuur. 

 

Kennismaken?

Maak hier een afspraak!
 

 

 

Wat anderen zeggen over Pouwerhuis

Lees hier onze recensies!