Menu

Over POUWERHUIS

Lisette Pouwer

gediplomeerd makelaar taxateur
verhuurmakelaar

Van harte welkom bij POUWERHUIS!
Kies voor bijna 25 jaar vastgoed-ervaring in het knooppunt Arnhem – Nijmegen!
Na eerst ruim 12 jaar als makelaar werkzaam te zijn geweest bij NVM makelaarskantoren in het gebied Arnhem-Nijmegen ben ik eind 2012 gestart met mijn eigen bedrijf; POUWERHUIS.

POUWERHUIS is begonnen onder de naam WOON GEWOON. In de beginjaren met name gericht op verhuur; de woningmarkt (verkoop) bevond zich die jaren in een crisis waardoor veel te koop staande woningen leeg stonden. Ik ben in dat gat gesprongen en heb in korte tijd een naam opgebouwd als specialist in de verhuur. 

Mijn dienstverlening bij zowel de verkoop, aankoop als verhuur kenmerkt zich door krachtig en actief handelen, in combinatie met zorgvuldigheid en professionaliteit. Mijn enthousiasme en de heldere open manier van communiceren blijken steeds weer bijzonder.

De opdrachten rond ik succesvol af, na een prettig traject waarin ik mij persoonlijk betrokken voel. Ik ga voor het hoogst haalbare resultaat en neem de tijd voor iedere stap als onderdeel van het verkoop-/aankoop-/verhuurproces. Dit tezamen met de goede collegiale contacten, een groot netwerk en een prettige samenwerking met o.a. banken en  particulier beleggers, maken mijn werkplezier compleet.

Tijdens een persoonlijke kennismaking informeer ik u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van verkoop, (tijdelijke) verhuur of over de begeleiding bij het kopen van een huis.

 

Kennismaken?

Maak hier een afspraak!
 

 

 

Wat anderen zeggen over Pouwerhuis

Lees hier onze recensies!