Menu

Prachtig gelegen in Den Bosch

Prachtig gelegen, direct aan de Noorderplas, driekamer appartement met balkon, (desgewenst een parkeerplaats op afgesloten terrein) en een berging op de begane grond.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag.
Entree, hal met meterkast, royale en lichte woonkamer (lengte ruim 8 meter, breedte aan keukenzijde ca. 6 meter, aan balkon zijde ca. 4 meter) met eenvoudige keukenopstelling, twee slaapkamers (beide 4,60 meter diep), een badkamer met ligbad en douche, een royale inpandige berging annex wasruimte, separaat toilet. Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer en glasvezelbehang.

Het parkeerterrein is met een automatisch rolhek afgesloten. Het is mogelijk een parkeerplaats op dit terrein te huren voor € 17.50 per maand (dit is niet inbegrepen in de huurprijs en/of servicekosten). De gezamenlijke luxe entree is voorzien van brievenbussen, bellentableau, trapopgang, lift en biedt toegang tot de bergingen. Alle deuren op de begane grond zijn automatisch te openen. De bergingen zijn ook van buitenaf op verschillende plaatsen bereikbaar.

Ligging:
Het appartement ligt nabij het winkelcentrum “de Lokerenpassage”, sportvoorzieningen, speelterreinen en uitvalswegen als de A2 en A59. Ook het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch, de Maasboulevard en Hedel zijn snel te bereiken. Dichtbij is een vis- en botensteiger, en daarnaast zijn er volop wandelmogelijkheden.

Het appartement wordt verhuurd middels de regels van tijdelijke verhuur, voor een maximale periode van 24 maanden (minimaal 12 maanden).

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *