Menu

Recensies

Schrijf een recensie

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Recensies

DANKBAARHEID

★★★★★
DANKBAARHEID. Ongeveer 2 maandjes geleden startte ik met mijn 1e berichtje over 2024 starten met dankbaarheid. Nu iets later dan gepland wil ik de volgende persoon in het zonnetje zetten :-). In januari 2022 maakte ik voor het eerst kennis met Lisette Pouwer van Pouwerhuis. Mijn zoektocht naar een ander huis zou gaan starten en daar wou ik dit keer (voor deze moeilijke huizenmarkt) wel een goede en betrouwbare aankoop- en verkoopmakelaar bij betrekken. Via via kwam Lisette op mijn pad en ik had meteen een goed gevoel bij haar. Een pittige dame die goed met je meedenkt, goede adviezen geeft, open en eerlijk is en weet waar ze mee bezig is. Maar ook een mensen mens, dus geen gladde foute makelaar ;-). Bijna 2 jaar heeft zij in mijn huizenproces meegelopen. Op het moment dat een huis echt interessant was voor mij, kwam ze in de actie, bleef open en eerlijk in haar advies, en dit zorgde er ook voor dat ik met beide benen op de grond bleef, niet meeging in de gekte van gigantisch overbieden, en wanneer ik weer aan mezelf begon te twijfelen of ik wel het juiste huis zou gaan vinden, pepte ze mij weer op. Hoe lang het ook duurt, het komt goed. Na 16 huizen bezichtigd te hebben en totaal 4 huizen op geboden is het eindelijk gelukt! En toen begon de echte rollercoaster van bieden, aankopen, papierwerk, maar natuurlijk ook meteen voorbereiden van de verkoop van mijn eigen huis. Constant schakelen, bijsturen, afwachten of de financiering rond kwam, tussendoor spullen opruimen in mijn huis, fotoklaar maken, bezichtigingen etc. etc. En wat ik heel mooi en ook wel uniek vond bij Lisette was dat zij van de bezichtigingen van mijn huis in Arnhem van iedere kijker een terugkoppeling gaf, wie de mensen waren, waar ze naar op zoek waren, wat ze doen in het dagelijks leven, hadden ze wel of niet al voorwerk gedaan met financiering etc. Dat heeft uiteindelijk ook meegespeeld bij de knoop doorhakken bij de biedingen, dus niet persé voor het hoogste bod te gaan, maar ook verder kijken: hebben de bieders al voorwerk gedaan etc. Want je wilt natuurlijk niet het hoogste bod accepteren en dan uiteindelijk terughoren dat ze de financiering niet rondkrijgen. Uiteindelijk was het 2 x feest vorig jaar: bij de eindinspectie van mijn nieuwe huis vierden Lisette en ik het en bij de eindinspectie van mijn oude huis ook. Dus ben je op zoek naar een aankoop- en/of verkoopmakelaar die goed adviseert, meedenkt, open en eerlijk en scherp is. Maar wel op de goede manier, zodat het ook een fijn proces wordt, dan raad ik je zeker Lisette aan! Ik ben heel erg dankbaar dat ik tijdens dit 2-jarig proces Lisette naast me had om me hier in te begeleiden. Nieuwsgierig geworden? Check dan zeker haar website of plan gewoon een kennismaking met haar in. Daarnaast biedt ze ook senior support aan waarbij ze zich richt op het volledig ontzorgen en ondersteunen van senioren in het hele verhuisplan.
- E. de Vries

vlot en professioneel

★★★★★
Lisette Pouwer van Pouwerhuis heeft mij tijdens mijn zoektocht naar een andere woning goed geadviseerd, begeleidt, scherp gehouden en ook op tijd weer even opgepept als het helaas weer niet gelukt was in het biedingsproces. Ze heeft mij geholpen bij het hele proces van een huis zoeken, bezichtigen, eerlijk advies gegeven, biedingsproces en communicatie met andere makelaars, en de afhandeling na aankoop. Daarnaast heeft zij ook de verkoop van mijn woning opgepakt. Zij pakt dit allemaal vlot en professioneel op. Ze gaat er 100% voor met een rap tempo, waardoor je snel weet waar je aan toe bent. Daarnaast is zij oprecht, eerlijk en recht door zee, wat voor mij doorslaggevend was voor het kiezen van een makelaar. Heel erg blij mee en ik raad haar zeker aan!
- Edith

vertrouwen, ervaring en kennis

★★★★★
Bij onze eerste schreden op het 'huis-koop-pad' acteerden we nog zonder makelaar en troffen we Lisette als verkopend makelaar tijdens een bezichtiging. Toen we de deur uit stapten wisten we dat we Lisette wilden inschakelen als aankopend makelaar bij onze verdere zoektocht. Lisette straalt vertrouwen, ervaring en kennis uit en bracht die in onze zoektocht ook steeds mee aan tafel. Haar betrokkenheid, transparante werkwijze in een mix met ervaring, kennis van zaken, no nonsense aanpak, relativeringsvermogen en humor maken Lisette echt een topmakelaar. Als je in de toen oververhitte markt gewoon gezellige bezichtigingen kunt hebben, dan breng je als makelaar veel meerwaarde mee. Een volgende keer gaan we gewoon weer met Lisette in zee. In de tussentijd raden we iedereen haar aan.
- Corinne en Hanneke

Hele fijne makelaar

★★★★★
Hele fijne makelaar, staat voor je klaar en communiceert vriendelijk en correct.
- Kees & Monique

Fantastisch resultaat

★★★★★
Wij zijn heel erg tevreden over het hele verloop van de verkoop van ons pand. I.v.m. de veranderde huizenmarkt was het toch nog wel spannend. Maar Lisette heeft ook bij de verkoop van onze woning toch weer een fantastisch resultaat behaald. Wij zijn er zeer tevreden mee. Zij komt heel deskundig over en reageert snel op de ontwikkelingen. Je wordt hiervan steeds zeer goed op de hoogte gehouden en ook van de stappen die zij dan onderneemt. Zij is vriendelijk en prettig in de omgang. Lisette is dan ook zeer aan te bevelen als aankoop- en verkoopmakelaar.
- Teunissen

Bijzonder tevreden

★★★★★
Wij zijn bijzonder tevreden over het hele verloop van de verkoop van ons pand. het was geen gemakkelijke klus en specifiek voor een beperkte doelgroep bestemd. De communicatie verliep snel, prettig en direct. Wij bevelen Pouwerhuis van harte aan!
- Grijn

aan te bevelen makelaar

★★★★★
Vanaf het 1e contact met Lisette hadden wij een goede click. Zij kwam gelijk al vriendelijk en professioneel over. Heeft ons zeer goed geadviseerd. Zij heeft bij de aankoop van ons appartement zeer tactisch onderhandeld. Wij zijn dan ook heel erg tevreden met het resultaat. Zij houdt ons steeds op de hoogte van alle acties die zij onderneemt. Kortom Lisette is zeer aan te bevelen als makelaar.
- Teunissen

kundig en geduldig

★★★★★
Na 75 jaar moest ik verhuizen en zocht een makelaar die daar begrip voor had. In Lisette Pouwer vond ik die. Ze overzag mijn situatie en loodste me overal door heen. Alles was vreemd voor me, maar er was geen druk van snel iets doen en "zoek t verder maar uit." Ze is kundig, geduldig, geeft antwoord op de vragen, handelt snel en weet wat ze doet. Een grote steun voor me en dat gaf rust. Ze doet haar naam eer aan, een Powervrouw !!! Ze laat je niet vallen op juist moeilijke momenten. Geweldig!!! Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen en beveel haar aan, zeker als jij ook zo'n verhuizing hebt. Je staat er niet alleen voor!. Na 75 jaar je stekje moeten opgeven is zwaar, maar Lisette heeft het meer draagbaar gemaakt. Dank je Lisette en succes verder.
- Razing

Thank you Lisette!

★★★★★
What a process, you did so well. So grateful for having you in our corner. Such professionalism, integrity and service. Such good work. What an amazing lady you are!
- Mari

Snel en Perfect

★★★★★
Lisette / Pouwerhuis is een snel en accuraat reagerende vrouw, die gedurende de hele procedure pal achter je blijft staan, ook als t niet zo lekker loopt. Ik heb haar echt als een steunpilaar ervaren!
- Marja Kouwenhoven

Simply the best!

★★★★★
Een makelaar kiezen is heel eenvoudig , want je wil kennis van de markt, ervaring, deskundigheid, eerlijkheid en een prettig en goed contact. Dan is de keuze dus heel eenvoudig: Lisette Pouwer! Simply the best!!!
- Joke S

Geweldige service

★★★★★
Lisette is erg goed in haar werk, ze wist goed te bepalen wat ik moest bieden in deze gekke markt en wist precies te voorspellen wat de taxatie waarde zou zijn. Daarnaast is ze op elk moment bereikbaar en kan je haar over alles vragen. Geweldige service.
- Nicole

Vlot proces

★★★★★
Lisette is op prettige manier gedreven, heeft oog voor detail en is niet te beroerd stelling te nemen in voorkomende gevallen van bijv. onredelijkheid ... 🙂 Dank, Henk & Marleen
- H. Zoutenbier

Fantastisch

★★★★★
Voor de 3e keer zaken gedaan met deze “Pouwervrouw” Lisette had al mijn volledige vertrouwen en heeft het dit keer wederom Fantastisch gedaan! Kennis, empathie en zaken combineren is een ware kunst en haar op het lijf geschreven! Chapeau!
- Jet Wouters

Klassevrouw!

★★★★★
Beter een kleinere makelaar dan een grote. Veel meer persoonlijk begeleid. Toppertje, Klassevrouw!
- R. Bagijn

Heel prettig.

★★★★★
Wij hebben de samenwerking met Lisette als heel prettig ervaren! Deskundig, enthousiast, geen poespas en met een fijne persoonlijke benadering. De snelle terugkoppeling na bezichtigingen vonden we heel fijn. Evenals het aspect ontzorgen, wat belangrijk is in een verkoopproces. Uiteindelijk een mooi resultaat binnen een korte periode. Wij bevelen Lisette van harte aan!
- Thielen

Gijs en Corrie

★★★★★
deze makelaar kunnen we zeker aanbevelen! Ook voor verhuur. Binnen enkele dagen onze recreatiewoning in Groesbeek verkocht. Geen 9 tot 17.00 mentaliteit. Maakt er echt werk van.
- Gijs en Corrie

10!

★★★★★
Lisette is een makelaar die begrijpt welke emoties er komen kijken bij het kopen en verkopen van een huis. Ze heeft absoluut haar toegevoegde waarde door haar vakkennis en haar grondige voorbereiding. Haar hulp bij het inschatten van de biedingsprijs heeft ertoe geleid snel succes te hebben bij onze aankoop. De kijkers die zij voor ons heeft ontvangen voor de verkoop van ons huis waren ook zeer lovend over haar. Ze is een fijn mens om mee samen te werken. Kortom een absolute aanrader!
- Knipping

Fijn teamwork!

★★★★★
Heel prettig persoonlijk contact en snelle terugkoppelingen na bezichtigingen. Binnen een week huis op Funda met goede foto's. De bezichtigingen werden door alle geïnteresseerden als prettig ervaren. Vormt kritisch en snel een beeld van de financiële situatie van geïnteresseerden, om in het onderhandelingsproces geen 'losse eindjes' meer te hebben en snel tot overeenstemming te komen. Op deze manier binnen 4 weken zonder voorbehoud woning kunnen verkopen. Fijn teamwork!
- Smolders

Snel, alert en accuraat.

★★★★★
Pouwer gaf ongelooflijk betrokken inzet en handelde zeer snel, was alert en accuraat. Met haar inlevend vermogen gaf ze uitstekende adviezen en nam ze ook de kleinste zorg uit onze handen. We kunnen niet anders dan haar ten zeerste aanraden.
- Vd Loeff

Super communicatie

★★★★★
Super communicatie, meedenken en inspelen op de wensen van verhuurder en huurder. Afspraken nakomen en altijd op tijd zijn! Pouwerhuis doet haar naam eer aan!
- Arns

Ons eerste koophuis

★★★★★
Wij hebben via Lisette onze eerste koophuis gevonden binnen maar liefst 6 maanden in de prachtige stad Nijmegen op een zeer centraal gelegen locatie!! Lisette is erg klantgericht en flexibel. Ze is bijna bij elke bezichtiging mee geweest voor advies.Super bedankt Lisette. Echt een aanrader POUWERHUIS! Ellen & Rick
- Rick en Ellen

Zeer tevreden

★★★★★
Zeer prettige samenwerking en goede communicatie. Aanrader voor iedereen.
- Gerda Philipsen

Aanbeveling

★★★★★
Voor de 3e x zaken gedaan met deze vakvrouw! 2 x verkoop en 1 x aankoop. Zowel op het zakelijke vlak als op het sociale vlak zeer betrokken. Altijd bereikbaar of belt, appt of mailt je hetzelfde dagdeel terug. Eerlijk en betrouwbaar! Ik zou Lisette ten zeerste aanbevelen!!!
- Wouters

Aanrader

★★★★★
Vorig jaar met de verhuur al een succes, ook dit jaar weer met veel plezier samengewerkt. Lisette kijkt echt naar je persoonlijke wensen, leeft zich in, en biedt interessante mogelijkheden. Prima, aanrader.
- Hans en Geertruid

Power Vrouw!!

★★★★★
Power Vrouw!! Super bedankt! Topprestatie, weer!
- Jet

Goed!

★★★★★
We hebben een goed contact met de de makelaar. Daarbij heeft zij vele contacten met andere makelaars en fin. adviseurs. Er zijn kopers bij die wel heel veel eisen stellen aan je geduld en dit dat kan ze goed aan.
- Elst

Onderscheidend

★★★★★
Pouwerhuis is een hele professionele en no-nonsens makelaar. Pouwerhuis geeft een zeer goed en betrouwbaar advies waarbij service en klantgerichtheid voor op staan. En waar Pouwerhuis vooral zeer goed in is, is in "out of the box denken". Pouwerhuis benadert de zaken net even anders dan andere makelaars. Daardoor onderscheidt Pouwerhuis zich in de markt.
- Huijsmans

10!

★★★★★
Alles oke! Lisette is geweldig! Ze heeft ons prima begeleid, en daar waar nodig enige druk uitgeoefend!
- Winnemuller

Een Powervrouw!

★★★★★
Lisette Pouwer doet haar naam eer aan! Een Powervrouw! Fijne samenwerking! Altijd bereikbaar. Denkt met je mee. Ons huis binnen 2 maanden verkocht! Woon Gewoon van harte aanbevolen
- Ed en Ineke Harmsen

Bedankt!

★★★★★
Hele fijne samenwerking, prettige, eerlijke en open communicatie waarin je constant op de hoogte wordt gehouden. Bedankt!! Susan de Klein
- Susan

Uw verkoop in goede handen

★★★★★
Lisette heeft ons huis in recordtijd verkocht. Haar professionele, vakkundige en snelle manier van werken en communiceren, hebben enorm bijgedragen aan het mooie resultaat.
- Eugène Kusse

Super

★★★★★
Al meerdere malen ons huis via Lisette verhuurd. Super geregeld en alles duidelijk op papier en via mail. zowel voor ons als de huurder.
- Remco

Topper

★★★★★
Lisette haalt eruit wat er in zit! Heeft kennis van zaken, is betrokken, professioneel, kundig en bevlogen bezig met haar vak. Is eigenwijs wanneer ze dat moest zijn, in ons geval 😉 en wist zo een mooi resultaat te behalen. Zeker aan te raden aan iedereen die een makelaar zoekt!
- Githa Gores

Gedreven en bevlogen!

★★★★★
Een enthousiaste, vakbekwame, flexibele en daadkrachtige makelaarster met een hoog persoonlijke betrokkenheid. Gedreven en bevlogen staat Lisette ieder moment voor je klaar en weet binnen no-time je woning te verkopen! Met gepaste flair weet ze haar zakelijk belang en het belang van de klant te combineren.
- Kersten

Aanrader

★★★★★
Komt zeer deskundig en professioneel over. Vragen worden uitgebreid beantwoord en de adviezen zijn concreet en volledig. Er wordt snel gereageerd op vragen die ik stel via Whatsapp, mail of telefoon. Kortom zakelijk maar toch flexibel, denkt goed mee met de klant en is pro-actief. Ik kan Woon Gewoon iedereen aanraden.
- Marcel Goossens

Prima geholpen!

★★★★★
Lisette begreep onze vragen en heeft met geduld, deskundigheid en zorgvuldigheid antwoorden kunnen geven. Ze heeft ons prima geholpen!
- Anne en Loes

Super gedreven makelaar

★★★★★
Nadat mijn huis als geruime tijd te koop had gestaan bij een andere makelaar heb ik Lisette van woon gewoon de opdracht voor de verkoop gegeven, zij regelde ook al de verhuur van de woning naar volle tevredenheid! Binnen een paar weken was het verkocht! Een absolute aanrader voor een ieder die een eerlijk en gedreven makelaar zoekt! Super gedaan en nogmaals dank!
- René Hendriks

Betrokken en daadkrachtig

★★★★★
Ik heb Lisette leren kennen als een betrokken en daadkrachtige vrouw met hart voor de zaak en oog voor detail. TOP!
- Paula Pegman

Fijne Samenwerking

★★★★★
Lisette heeft ons enorm geholpen bij het vinden van een tijdelijke huurwoning. Zij zette onze belangen voorop en daardoor was het mogelijk om rustig te bekijken wat bij ons past. Wat ik gewaardeerd heb is dat zij onder alle omstandigheden, blijft stressen een huis vinden, rustig en professioneel blijft. Een hele fijne samenwerking!
- Bertina van Vliet

Betrouwbaar en oplossingsgericht

★★★★★
Ben je op zoek naar een tijdelijke woning of wil je je huis tijdelijk verhuren, dan kan ik Lisette zeker aanbevelen. Ze is betrouwbaar, komt haar afspraken na en ze is oplossingsgericht.
- Matti Baggerman

Met passie voor haar werk!

★★★★★
Lisette is een no-nonsens makelaar, woorden die op haar van toepassing zijn; overtuigingskracht, communicatief zeer sterk, heel actief en professioneel maar ook het sociale vlak vergeet zij daarbij niet! Nadat Lisette mijn huis op een zeer vakkundige wijze, binnen 6 maanden, heeft verkocht heb ik haar ook ingeschakeld voor de aankoop van mijn woning. Wanneer ik te emotioneel betrokken raakte hield zij het hoofd koel en bleef zakelijk, precies wat ik nodig had! Ik vond het geweldig zaken met je te doen maar je bent ook nog eens een heel fijn mens! Dank je wel, Lisette
- Jet Wouters

Daadkracht en betrokkenheid!

★★★★★
Ik heb Lisette leren kennen als een deskundig makelaar. Binnen no time had ze mijn huis verkocht. Ze is stipt, communicatief, eerlijk en een echte vakexpert. Bovendien een heel prettig persoon om mee samen te werken, wegens haar zorgvuldigheid en spontaniteit. Ze zegt waar het op staat en kan met een grote diversiteit van mensen overweg. Haar betrokkenheid en daadkracht zijn beiden een groot onderscheidend vermogen. Ik kan Lisette dan ook van harte aanbevelen!
- Charlotte Marsman

Top!

★★★★★
Lisette heeft ons van begin tot einde prima geholpen! We zijn enorm tevreden! Keep up the good work 🙂
- Miranda van Velzen

Doortastend

★★★★★
Met haar doortastende en professionele werkwijze heeft Lisette er voor gezorgd dat onze vraag snel en en uiterst zorgvuldig werd beantwoord. Ron
- Ron Toonen

Uitmuntende kennis van zaken

★★★★★
Lisette heeft mij doen versteld staan met haar vakkundig handelen richting een huizenbezitter en met veel overtuigingskracht en communicatieve kwaliteiten heeft zij een bezichtiging geregeld bij een droomappartement voor ons - binnen een week. Ik kan gerust zeggen dat zonder haar inhoudelijke kennis van zaken en mensenkennis ik nu nog op zoek zou zijn naar een huis. Ook de huizenbezitster vermelde erbij dat zonder Lisette's doortastende werkwijze het voor mij veel moeilijker was geweest om een bezichtiging te krijgen. Voor ons is woon gewoon niet gewoon.
- Noah Daniel

Super!

★★★★★
Super bedrijf!
- Eline Verhoefen

Professioneel en prettig kontact

★★★★★
Indien je op zoek bent naar een huur woning of je wilt je eigen woning verhuren ben je bij Lisette aan het juiste adres. Erg prettig kontakt gehad dat ook nog eens zeer professioneel bleek te zijn. Ook als verhuurder een veilig gevoel gehad.
- Michel Kathmann

Daadkrachtig

★★★★★
Daadkrachtig en gezellig! Houdt oog voor de mens!
- Ro Bert