Menu

Veren in mijn kont!

Onderstaand een prachtig mooi bericht dat spontaan op Facebook werd geplaatst door een van mijn opdrachtgevers.Β 

DANKBAARHEID πŸ™

Ongeveer 2 maandjes geleden startte ik met mijn 1e berichtje over 2024 starten met dankbaarheid. Nu iets later dan gepland wil ik de volgende persoon in het zonnetje zetten :-). In januari 2022 maakte ik voor het eerst kennis met Lisette Pouwer van Pouwerhuis. Mijn zoektocht naar een ander huis zou gaan starten en daar wou ik dit keer (voor deze moeilijke huizenmarkt) wel een goede en betrouwbare aankoop- en verkoopmakelaar bij betrekken. Via via kwam Lisette op mijn pad en ik had meteen een goed gevoel bij haar.

Een pittige dame die goed met je meedenkt, goede adviezen geeft, open en eerlijk is en weet waar ze mee bezig is. Maar ook een mensen mens, dus geen gladde foute makelaar ;-). Bijna 2 jaar heeft zij in mijn huizenproces meegelopen. Op het moment dat een huis echt interessant was voor mij, kwam ze in de actie, bleef open en eerlijk in haar advies, en dit zorgde er ook voor dat ik met beide benen op de grond bleef, niet meeging in de gekte van gigantisch overbieden, en wanneer ik weer aan mezelf begon te twijfelen of ik wel het juiste huis zou gaan vinden, pepte ze mij weer op. Hoe lang het ook duurt, het komt goed. Na 16 huizen bezichtigd te hebben en totaal 4 huizen op geboden is het eindelijk gelukt! En toen begon de echte rollercoaster van bieden, aankopen, papierwerk, maar natuurlijk ook meteen voorbereiden van de verkoop van mijn eigen huis. Constant schakelen, bijsturen, afwachten of de financiering rond kwam, tussendoor spullen opruimen in mijn huis, fotoklaar maken, bezichtigingen etc. etc.

En wat ik heel mooi en ook wel uniek vond bij Lisette was dat zij van de bezichtigingen van mijn huis in Arnhem van iedere kijker een terugkoppeling gaf, wie de mensen waren, waar ze naar op zoek waren, wat ze doen in het dagelijks leven, hadden ze wel of niet al voorwerk gedaan met financiering etc. Dat heeft uiteindelijk ook meegespeeld bij de knoop doorhakken bij de biedingen, dus niet persΓ© voor het hoogste bod te gaan, maar ook verder kijken: hebben de bieders al voorwerk gedaan etc. Want je wilt natuurlijk niet het hoogste bod accepteren en dan uiteindelijk terughoren dat ze de financiering niet rondkrijgen.

Uiteindelijk was het 2 x feest vorig jaar: bij de eindinspectie van mijn nieuwe huis vierden Lisette en ik het en bij de eindinspectie van mijn oude huis ook.

Dus ben je op zoek naar een aankoop- en/of verkoopmakelaar die goed adviseert, meedenkt, open en eerlijk en scherp is. Maar wel op de goede manier, zodat het ook een fijn proces wordt, dan raad ik je zeker Lisette aan! Ik ben heel erg dankbaar dat ik tijdens dit 2-jarig proces Lisette naast me had om me hier in te begeleiden πŸ™

Nieuwsgierig geworden? Check dan zeker haar website of plan gewoon een kennismaking met haar in. Daarnaast biedt ze ook senior support aan waarbij ze zich richt op het volledig ontzorgen en ondersteunen van senioren in het hele verhuisplan.

Edith

 

Bron:
https://www.facebook.com/lisette.pouwer/?locale=nl_NL

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *