Menu

Vernieuwd het nieuwe jaar in!

De afgelopen maanden heb ik veel nagedacht en aandacht besteed aan het gaan laten creëren van een opgefriste website. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Prode Webdesign en Vormgeving van Sander Koopsen. Ik heb Sander leren kennen tijdens bijeenkomsten van Business Netwerk Betuwe. Vervolgens heeft hij mij uitgenodigd gast te zijn bij de ontbijten van Business Open Rijk van Nijmegen, waar hij een van de voorzitters is. De wijze waarop hij deze club voorzit en hij gepassioneerd over zijn bedrijf spreekt is in combinatie met de prettige persoon die hij is, reden geweest zaken met hem te gaan doen.

Barbera heeft na de ‘intake’ die ik met Sander had, het contact overgepakt en het al snel tot een concrete opdracht omgezet. Ze inventariseert, ze luistert, ze handelt. Prettig daadkrachtig. Ze heeft me samen met Emma voorzien van een prachtige vernieuwde website waar ik super trots op ben. Bedankt Prode! Laat 2017 maar komen, ik ben er klaar voor!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *