Menu

Woning verkopen

Verkoop met Po(u)wer! 
De aanpak is helder, zorgvuldig en daadkrachtig. Het resultaat uiterst succesvol.

In een volwassen markt waar kopers en verkopers goed weten wat ze willen wordt
ingesprongen met een flexibele opstelling en bijbehorende mogelijkheden.

POUWERHUIS is een dienstverlenend bedrijf in de zuiverste zin van het woord.
Er wordt alles gedaan om het vertrouwen dat de klant geeft over hun meest kostbare bezit, waar te maken.

POUWERHUIS gaat actief op zoek naar de beste koper voor uw huis!

Kennismakingsgesprek

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen.
POUWERHUIS stelt zich graag aan u voor, daarnaast bespreken we uw situatie en wensen.

Waardebepaling

Tijdens een afspraak bij u thuis, nemen we alle relevante zaken over uw woning door.
Zowel de binnen- als buitenzijde wordt zorgvuldig bekeken zodat een oordeel kan worden gegeven over de marktwaarde en de verkoopbaarheid.
Indien u kiest voor de dienstverlening van POUWERHUIS stellen we in overleg met elkaar de vraagprijs vast.

Strategie

In overleg met u wordt, in combinatie met de vastgestelde vraagprijs, de te volgen strategie bepaald. Wel of geen bord in de tuin? Wel of niet adverteren middels (social) media? Bij aanvang starten met een open huis? Het zijn allemaal vragen die beantwoord worden.

Presentatie woning

De eerste indruk die een potentiële koper van uw huis krijgt, is het belangrijkst.
POUWERHUIS presenteert uw woning op een aantrekkelijke manier, middels een wervende verkooptekst en goede foto’s welke door een professionele fotograaf worden gemaakt. De woning wordt op diverse woningwebsites geplaatst, waaronder FUNDA. Ook wordt (in overleg) een opvallend tuinbord geplaatst.

Bezichtigingen

In overleg met de potentiële koper en u worden de bezichtigingsafspraken ingepland. POUWERHUIS coördineert en begeleid de bezichtigingen, u hoeft zelf niet aanwezig te zijn. Na iedere bezichtiging ontvangt u een uitgebreide terugkoppeling.

Onderhandelingen

POUWERHUIS voert in nauw overleg met u de onderhandelingen uit of zoals in deze tijd meestal gebruikelijk, start een biedingsprocedure op. 

Koopovereenkomst

Na het bereiken van een mondelinge overeenstemming zal POUWERHUIS de koopovereenkomst opmaken. Vervolgens wordt de tijd genomen om deze zowel met u als met de koper door te nemen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. In veel gevallen wordt een koop gesloten onder het maken van één of meerdere ontbindende voorwaarden. De bekendste is het voorbehoud voor het verkrijgen van de financiering.

Overdracht

De ondertekende koopovereenkomst zal aan de notaris (welke door koper wordt aangesteld) worden verstrekt. De notaris maakt vervolgens een akte van levering en een nota van afrekening op. Op de dag van overdracht zal POUWERHUIS samen met u en de koper de eindinspectie van de woning uitvoeren. Hierbij worden tevens de meterstanden opgenomen. Na het tekenen van de leveringsakte bij de notaris bent u officieel geen eigenaar meer van de woning en is de woning definitief verkocht. De notaris zorgt voor de verdere afwikkeling van de eindafrekening.