Menu

Woning verkopen

Een woning verkopen is een serieuze zaak

Het verkopen van een woning is een serieuze aangelegenheid die vraagt om toewijding, expertise en precisie. Vertrouw op de professionele benadering van POUWERHUIS om elke stap van het verkoopproces met zorg en aandacht te laten begeleiden.

De sleutel tot succes zijn een gedegen advies en een doelgerichte doortastende aanpak. Lisette Pouwer verkocht in haar circa 23-jarige loopbaan als makelaar al vele woningen in de regio Arnhem – Nijmegen. Kennis van het vak en de woningmarkt, maar zeer zeker ook kennis van de mens vormen samen de belangrijke en onderscheidende basis van Pouwerhuis. Kopen en verkopen is een vak. Een vak dat Lisette – een vrouwelijke makelaar met Po(u)wer – verstaat. 

Ook in het geval dat uw huis door een collega makelaar in de markt is gezet maar voor uw gevoel al te lang te koop staat kunt u bij POUWERHUIS terecht. Een andere aanpak en frisse kijk op de woning leiden vaak tot een positieve wending in het tot dan toe tegenvallende verkoopproces. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking en advies. Uw succes begint hier. 

Verkoop ook met Po(u)wer! 
De aanpak is helder, zorgvuldig en daadkrachtig.
Het resultaat uiterst succesvol.

 

Kennismakingsgesprek

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen.
POUWERHUIS stelt zich graag aan u voor, daarnaast bespreken we uw situatie en wensen.

Waardebepaling

Tijdens een afspraak bij u thuis, nemen we alle relevante zaken over uw woning door.
Zowel de binnen- als buitenzijde wordt zorgvuldig bekeken zodat een oordeel kan worden gegeven over de marktwaarde en de verkoopbaarheid.
Indien u kiest voor de dienstverlening van POUWERHUIS stellen we in overleg met elkaar de vraagprijs vast.

Strategie

In overleg met u wordt, in combinatie met de vastgestelde vraagprijs, de te volgen strategie bepaald. Wel of geen bord in de tuin? Wel of niet adverteren middels (social) media? Bij aanvang starten met een open huis? Het zijn allemaal vragen die beantwoord worden.

Presentatie woning

De eerste indruk die een potentiële koper van uw huis krijgt, is het belangrijkst.
POUWERHUIS presenteert uw woning op een aantrekkelijke manier, middels een wervende verkooptekst en goede foto’s welke door een professionele fotograaf worden gemaakt. De woning wordt op diverse woningwebsites geplaatst, waaronder FUNDA. Via een eigen woningwebsite krijgt uw woning alle aandacht die het verdient en belangstellenden daarmee een volledig pakket aan informatie. Uiteraard wordt ook (in overleg) een opvallend tuinbord geplaatst.

Bezichtigingen

In overleg met de potentiële koper en u worden de bezichtigingsafspraken ingepland. POUWERHUIS coördineert en begeleid de bezichtigingen, u hoeft zelf niet aanwezig te zijn. Na iedere bezichtiging ontvangt u direct aansluitend een uitgebreide terugkoppeling.

Onderhandelingen

POUWERHUIS voert in nauw overleg met u de onderhandelingen uit of zoals in deze tijd ook veel gebruikelijk, start een biedingsprocedure op. Alle biedingen worden vastgelegd in het platform van Eerlijk Bieden.

Eerlijk Bieden is een volledig onafhankelijk keurmerk voor makelaars dat de consument een 100% eerlijk biedproces garandeert. Voor meer informatie: https://eerlijkbieden.nl/

Koopovereenkomst

Na het bereiken van een mondelinge overeenstemming zal POUWERHUIS de koopovereenkomst opmaken. Vervolgens wordt de tijd genomen om deze zowel met u als met de koper door te nemen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. In veel gevallen wordt een koop gesloten onder het maken van één of meerdere ontbindende voorwaarden. De bekendste is het voorbehoud voor het verkrijgen van de financiering.

Overdracht

De ondertekende koopovereenkomst zal aan de notaris (welke door koper wordt aangesteld) worden verstrekt. De notaris maakt vervolgens een akte van levering en een nota van afrekening op. Op de dag van overdracht zal POUWERHUIS samen met u en de koper de eindinspectie van de woning uitvoeren. Hierbij worden tevens de meterstanden opgenomen. Na het tekenen van de leveringsakte bij de notaris bent u officieel geen eigenaar meer van de woning en is de woning definitief verkocht. De notaris zorgt voor de verdere afwikkeling van de eindafrekening.