Menu

SENIOR SUPPORT

Deze specifieke dienstverlening is er op gericht om senioren volledig te ontzorgen en ondersteunen in het verhuisplan. In de meeste gevallen omdat de huidige woning te groot is of het onderhoud aan de woning (en tuin) te veel. We nemen rustig en ruim de tijd om het verhuisplan uit te werken tot een concreet plan van aanpak.

Eerst op zoek naar een kleinere woonruimte/appartement en daarna verkopen? Of eerst wachten op toewijzing van zorg-/aanleun-/huurwoning en dan verkopen? Stap voor stap gaan we te werk, afgestemd op uw situatie en in het tempo dat voor u wenselijk is.

Deze aanvullende specifieke dienstverlening is door POUWERHUIS uitgewerkt omdat tijdens de uitvoering van de gebruikelijke verkoop- en aankooptrajecten signalen werden opgepikt dat hier duidelijk behoefte aan is. Dit in combinatie met de eigen wens om meer te willen betekenen voor de -op respectabele leeftijd zijnde- medemens, maakte de start van SENIOR SUPPORT.

Betrokken meedenken, zaken uit handen nemen, aanvullende diensten regelen, helpen bij randzaken en/of het plannen van afspraken; een complete zorgvuldige geduldige dienstverlening. Het gaat om veel meer dan alleen het meest maximale resultaat in cijfers, u bent de hoofdpersoon.